Přemýšlel jsem nad investicí do lepší žehličky.

Hledal jsem, četl spousty článků a recenzí až mě zaujal jeden o žehličce s parním generátorem. Protože nosím i věci z vlny/merina zdál se mi to jako dobrý nápad. Objednal jsem. Netrpělivě jsem očekával doručení, po rozbalení jsem začal číst návod abych pochopil jak na to.

Můj model má nádrž na vodu o objemu jeden litr, nikdy jsem ji nenaplnil uplně a přesto jsem vyžehlil všechno co bylo potřeba a vždycky mi zbylo. Po zapojení a zapnutí se nějakou dobu generuje pára. Zhasnutí kontrolky je signál k zahájení žehlení. Kalhoty se žehlí skoro samy, pára má opravdu sílu i silnější látku zpracuje jak nic. Stejně tak košile. Trička, kapesníky, mikiny a tak bych mohl pokračovat. Vlněné věci zpracovávám zavěšené na ramínku a páru do nich pouštím z blízka, ale bez kontaktu! Nejen, že se tím vyčistí vlákna ale také z nich vytáhne veškeré pachy! (Eliminace cigaretového kouře z oblečení dostala nový rozměr). Bonusem jsou „léčebné” účinky. Pára mou rýmu v dutinách naprosto eliminovala.

Žehlení je pro mě daleko větší zábavou.

Other Related Posts:

SANS NetWars

Proč jsou NetWars tak skvělé?

Během měsíce jsem měl šanci se zúčastnit čtyř různých NetWars (DFIR, ICS, Cyber Defense a Core). Každý z nich se soustředí (primárně) na něco jiného. Jedno, ale mají společné. Rozvíjí znalosti a zkušenosti v praxi. Pod tlakem (máte omezený čas a NetWars se odehrávají...

25th Apr 2020