Jak se fotí s trvalým světlem

Chtěl jsem si vyzkoušet jak se fotí s LED světly, příležitost se naskytla záhy. Tomáš takové světla používá a nabídnul mi, že mi ukáže co a jak.

Nikdy předtím jsem s trvalým světlem nefotil, vždycky to byl záblesk. Trvalé světlo je o dost příjemnější, protože člověk vidí výsledek hned. LED světlo má tu výhodu, že je o dost menší a skladnější. Na druhou stranu, aby člověk dosáhl stejného výsledku občas je potřeba trochu improvizovat (svícení linií stojící postavy). Bonus je možnost změnit barvu světla. To se může hodit, pokud chce člověk zvýraznit nebo jinak vypíchnout objekt, který svítí. Má to i svou stinnou stránku, tam kde se bude potkávat barevné svícení s normálním světlem anebo s druhou barvou bude přechod. To může být ku prospěchu anebo na škodu. Záleží na celkovém vyznění.

Musím říct, že to byla užitečná zkušenost. Vhodně vybraná barva dokreslí záměr. Posuďte sami. Pokud si to chcete taky zkusit, napište Tomovi.

Natali

Other Related Posts:

Registrace na očkování

Registrace na očkování

Byla dobrodružstvím

Registrace seniora

Ač se snažím nebýt zbytečně negativním, bylo mi jasné, že budou problémy. Naposledy tak dopadl informační systém starající se o prodej dálničních známek. Proto jsem ještě před osudnou osmou hodinou v pátek ráno zavolal babičce abych si zjistil všechny potře...

16th Jan 2021

Innsbruck

Hlavní město Tyrolska

Cesta vlakem

Jedním slovem dlouhá (ale rychlá), z Vídně trvá cesta lehce nad čtyři hodiny. Projedete i kousek Bavorska. Výhledy z vlaku jsou skvělé. Musím říct, že na ten čas strávený ve vlaku bylo cestování velmi pohodlné.

Město

Staré město je pěkné, obzvlášť panoramra...

7th Jul 2019