Aneb jak „snadné” je sehnat bydlení v Brně

Bydlení hledá kde kdo, někdo shání pronájem a jiný kupuje. Malé, velké, domy i byty. Nabídka je, ale… zájem je takový, že pokud neodpovíte hned po zveřejnění nemáte moc velké šance. Ty se snižují v závislosti na tom jak koho potkáte - jsou tací, kteří už na prohlídce platí kauci a provizi, jen aby bydleli; jiní to mají dopředu dohodnuté s realitkou - zadarmo to nebude - takže kdokoli jiný má prostě smůlu; v neposlední řadě tu máme tlačenku, známý Vám to podrží… a v tomhle se snažte něco najít.

Do toho všeho vstupuje v Brně ještě nehorázně vysoké provize realitce - nevím za co, smlouva je CTRL+C a CTRL+V a když pro Vás mají něco vyjednat tak jdou spíš na ruku majiteli, nemusí tak jednat všichni - my jsme takovou zkušenost, bohužel, měli.

Suma sumárum, najít bydlení není vůbec snadné. Chce to štěstí, natrefit na dobrého majitele a vydělávat víc než je průměr, protože to není vůbec levné.

Other Related Posts:

Prodej bytu

Netrvá týden

Dostali jsme byt, ale co s ním? Když v našem rodném městě nechceme bydlet. Prodáme ho! Budeme tak mít základ na vlastní, pokud se trh nezblázní. Věděli jsme, že sousedka měla kdysi zájem o větší byt. Proto jsme ji oslovili jako první. Poptali jsme se po rodině a získali tak dalších čt...

15th Jan 2022

Svatba

Pan a Paní Šrámkovi

Na následujících řádcích bych se chtěl podělit o několik postřehů, které s plánováním svatby souvisí. V prvé řadě si přiravte docela balík… I když se budete snažit udělat malý obřad vždycky se najde někdo kdo si nechá rád zaplatit za své služby pro novomanžele.

Můžeme začít p...

12th Oct 2019