Pan a Paní Šrámkovi

Na následujících řádcích bych se chtěl podělit o několik postřehů, které s plánováním svatby souvisí. V prvé řadě si přiravte docela balík… I když se budete snažit udělat malý obřad vždycky se najde někdo kdo si nechá rád zaplatit za své služby pro novomanžele.

Můžeme začít poplatkem za obřad konaný mimo obřadní místnost, dopravu pro pracovníky matriky. Pak se to pěkně skládá, dá se říct, že cenu obvyklou si vynásobte čtyřmi a je to zhruba částka, kterou bude ona služba stát. A je defacto jedno, jestli jde o líčení, hudbu případně fotografování. I když v posledním případě je to poměrně dost individuální – záleží na délce obřadu a fotografovi, kterého si najdete.

Ale dá se to naplánovat a zařídit i za necelý měsíc. Místy to byl trochu boj (fotograf a hudba), ale zvládli jsme to!

Other Related Posts:

Czechitas Open Week

Týden otevřeného domu Czechitas

V rámci Czechitas Open Week jsem dostal možnost prezentovat bezpečnost. Protože osvěta je potřeba neváhal jsem.

Cílem prezentace bylo seznámit účastnice s nejběžnějšími útoky a hrozbami. Ukázat jim jak taková nebezpečí poznat a jak se jim bránit. Dotkli jsme se i...

30th Sep 2019

Do práce...

...na koloběžce

I tento rok probíhala akce _Do práce na kole. _Neměl jsem žádné závodní ambice, cílem je najet za květen co nejvíc kilometrů. Koloběžka je taky dobrá, takže jsem si našel nejlepší trasu a vyrazil. Tu po chodníku, tu po cestě a jindy zase parkem.

Už tak jezdím víc než měsíc. Za...

21st Jun 2019