Je rychlovka

Dostal jsem se k antigennímu testu ze slin. Šťouchání do nosu mě uplně nebaví, chtěl jsem zkusit jak to funguje. V krabičce máte test, nějakou chemii v lahvičce, tyčinku na nabrání odebraného materiálu a nakonec sáček na odplivnutí.

Postup je jednoduchý. Odplivnete si, naberete dostatečné množství materiálu, zalomíte to v lahvičce s roztokem, zavřete, zaštěrcháte a počkáte minutu. Pak si připravíte test, odlomíte horní část lahvičky a nakapete tři kapky. A teď budete čekat, 15 minut. Test můžete vyhodnotit do 30 minut od nakapání. Vždy by měla být čárka u C, jinak bude test neplatný.

Zůstaňte negativní!

Other Related Posts:

PCR Test na SARS CoV-2

Jaké to je?

Kvůli nařízení hlavní hygieničky Ministerstva obrany jsem musel před nástupem na vojenské cvičení podstoupit PCR test na COVID-19. Všechny důležité informace o mé osobě jsou uloženy v ISIN (Informační systém infekční nemoci), já jsem se musel jen telefonicky registrovat.

PCR test řík...

19th Jun 2020

Antigenní test

Je stejně nepříjemný jako PCR, ale rychlejší!

Ve chvíli kdy vládá oznámila možnost antigenního testování jsem zarezervoval první možný termín, abych před cestou k rodičům stihnul ještě jeden test. Nakonec jsem absolvoval celkem tři, ten poslední až po novém roce. Každý z nich byl jiný. Pokusím se...

18th Dec 2020