Jaké to je?

Kvůli nařízení hlavní hygieničky Ministerstva obrany jsem musel před nástupem na vojenské cvičení podstoupit PCR test na COVID-19. Všechny důležité informace o mé osobě jsou uloženy v ISIN (Informační systém infekční nemoci), já jsem se musel jen telefonicky registrovat.

PCR test říká, jestli mám protilátky - tj. jsem infekční. Co je trochu smutné, že mi nebyla zkontrolována totožnost, takže by hypoteticky mohl místo mě jít na test někdo jiný...

Odběr je rychlý. Opřete se, odběrová tyčinka do jedné nosní dirky a pak do druhé. Šimrá to, docela dost. Trochu slz a máte to za sebou. Výsledky budou do 48 hodin. Budou uloženy v informačním systému a zároveň mi přijdou na e-mail.

Aktualizace 20.6.2020 9:19, přišla mi SMS a e-mail, test byl negativní.

Other Related Posts:

Booster

Moderna

Jako všichni ostatní jsem i já čekal, kdy se dostanu možnost naočkovat boosterem. Protože jsem byl mezi prvními, dostal jsem se do zapeklité situace. Pět měsíců od očkování uplynulo v polovině prosince. Nicméně technicky mi to nikdo nedá dřív než po šesti... to se, naštěstí, změnilo a 27.1...

30th Dec 2021

Hladina protilátek

IgG po očkování

Byl jsem začátkem měsíce darovat krev, FNUSA nabízí dárcům zjištění hladiny protilátek IgG zdarma. Proč tento benefit nevyužít. Kývnul jsem na to a byl zvědavý. Měl jsem totiž slušnou reakci tak mě zajímalo jestli to bude mít nějakou imunitní odezvu.

Mělo. Sestřička mi sdělila, ž...

9th Aug 2021