Zkušenosti s Motorolou One

Nadešel čas vyměnit starou Motorolu (Motorola E 2nd) za novou (Motorola One Lite). Android je čistý, aktuální - díky programu One. Což znamená bezpečnostní aktualizace po následující tři roky a čistý systém. Což byl hlavní důvod koupě.

Drobné zklamání se týkalo právě aktualizací, dokud v telefonu nebyla SIMkarta - nové aktualizace nebyly dostupné. Jakmile jsem ji vložil všechno bylo jinak. Mimojiné jsem zjistil, že Android se aktualizuje přírustkově. Což znamená, že musíte nainstalovat všechny předchozí aktualizace. Což není uplně praktické.

Nastavení se značně zjednodušilo, žádné složité hledání. Změnilo se základní složení aplikací - Hangouts pryč, Duo místo něj. Zmínit musím Google Lens, dobrá vychytávka. A přibyl samožřejmě Google Pay.

Other Related Posts:

iPhone

Jak se přišel k jablečnému telefonu

Dřív bych to považoval za nemožné. Leč se tak stalo, koupil jsem si iPhone. Co mě k tomu vedlo? Aktualizace a zpomalení mého Androidu. Motorola při vydání modelu Moto E 2nd garantovala aktualizaci na následující verzi. Což znamenalo z 5.0 na 5.1, čímž se...

17th Sep 2018