Vždy jsem se chtěl do Dvora Králové podívat.

Nedaleko se nachází i nejhezčí přehrada v ČR, Les Království. Nebylo nad čím přemýšlet, vyrazil jsem. Do ZOO/Safari lze předem zakoupit vstupenku, dostanete QR kód kterým se dostaten přes turniket. Je to asi ten nejnepohodlnější turniket na QR kód co jsem zažil (strčíte celý telefon dovnitř a čekáte co se stane). Mohli by se inspirovat z letišť (ty jsou ale v hale a ne venku).

Překvapením byl přístup k jízdenkám na Africa Truck a Safari bus. Zatímco u posledně jmenovaného přijdete jako na nádraží, tj. jedete nejbližším spojem a kdo dřív přijde… Na Africa Truck si musíte vystát frontu, dlouhou a pokud přijdete pozdě a bude plno, smůla.

Snad brzy prováží elektronickou vstupenku i s Africa Truckem a Safari Busem. ZOO je velká, zaměřená převážně na Africký kontinent. Nejsilnější zážitek jsem si odnesl z jízdy Africa Truckem a Safari Busem. Vidíte zvířata mimo klec, jak se chovají ve stádu… pořád mají nějaké prostorové omezení nicméně je to o dost přirozenější než v kleci.

Other Related Posts:

Zoom

Všichni teď blázní a zakazují ho... proč?

Špatná pověst

Jako všechny aplikace (Webex, Skype,...) i Zoom obsahuje chyby, které se teď snaží co nejrychleji opravit, viz. plán uveřejněný na jejich blogu.

Sdílení dat s FB

Tento problém již byl vyřešen a týkal se jen uživatelů s iOS (Apple iPhone...

30th Apr 2020

Amsterdam Card

K čemu je a proč si ji pořídit

Plánujete-li cestu do hlavního města Holandska a návštěvy památek, muzejí a dalších atrakcí? Pak je to karta pro Vás. V čem jsou její výhody?

  • Vyřídíte ji online, vyzvednete si ji na letišti nebo hlavním nádraží
  • Máte vstup do spousty muzejí, památek a další...
14th May 2019