Terry Brown

Moje tenisky přestaly sloužit. Podrážka byla prošlapaná až na pěnu, na které je nalepená. Někde jsem naštípnul špičku, takže se mi kousek gumy začal odchlipvat. Hlavně mi popraskala pata, což není vůbec pohodlné. Chtěl jsem si původně koupit další Botasy (Botas 66), bohužel se nějak dohádal design s výrobcem a to co mají aktuálně v nabídce se mi nelíbí. Napadlo mě, že když budu v Praze mohl bych se podívat na Vasky.

Už předtím jsem koukal jakou mají nabídku, když jsem hledal černé kožené boty, spíš business než farmářky. Ale nakonec jsem to nevyřešil, nicméně značku sleduju tak mi neunikly jejich barefooty.

Klasické tenisky mě nezaujaly, nechtěl jsem černé a zbytek měl bílý spodek. Což znamená neustálou údržbu, aby boty vypadaly. Mohl bych si je zkonfigurovat, ale ta zas tak moc se mi Teny nelíbí. Takže jsem šel zkusit barefooty. S těma nemám téměř žádnou zkušenost. Sice nosím Skinners a chodím bos co to jde, ale je to něco jiného doma než ve městě, na dlažbě.

Jedna velikost mi byla až moc velká a ta druhá... těsnější. Stélka je z korku, takže když jsem si ty boty pořádně zavázal najednou tam místa bylo dostatečně. Pocitově je to zvláštní, necítit pevnou podrážku. Nicméně to není uplně nic, je to vcelku příjemné. Člověk ty povrchy hned vnímá jinak. Zatím jsem moc spokojený.

Co musím vymyslet je údržba, hnědá barva je vegan. Není to kůže, takže všechny věci od Saphire můžu s klidem schovat. V prodejně mi poradili impregnaci, tak uvidíme.

Other Related Posts:

boty v 13T

uživatelská zkušenost z této šaliny

Dopravní podnik města Brna vlastní 29 tramvají typu 13T. Devatenáct z nich má liché č...

31st Jan 2014 - ondra