I já jsem se stal jeho šťastným majitelem!

V úterý jsem potvrdil registraci a už ve čtvrtek byl router odeslán. V pátek už mohl být můj, ale můj čas se nepřekrýval s časem doručovatele. Nakonec jsem jej přebral v pondělí.

Rozbalení

Dorazila mi poměrně velká krabice. V porovnání s ostatními routery, které mi přišly pod ruku. Balení obsahuje, jak se na takové zařízení sluší: router, antény, adaptér, patch kabel (0,5 a 2m) a nějaké papíry. Součástí bylo i tričko, díky za něj.

Zapojení

Lup, lup, cvak, cvak. Asi takhle rychlé to bylo. Narozdíl od jiných routerů. Systém nabíhá o něco pomaleji – ale to mne netrápilo. Nechal jsem router naběhnout a jakmile spolubydlící dokončili co potřebovali jen jsem přepojil kabely.

Instalace

Už po druhém nebo třetím kroku byl Internet funkční. Možná ještě dřív, ale nevšiml jsme si toho. Nastavení bylo intuituvní, rychlé a co mne potěšilo nejvíc bylo QR pro WiFi. Zkušenosti z provozu sepíšu až po nějaké době, abych měl aspoň nějaké data.

Other Related Posts:

Černé krabičky

By nás měly chránit…

V záhlaví návrhu zákona se píše,

Účelem předloženého návrhu zákona je založit Vojenskému zpravodajství novou působnost spočívající v zabezpečování kybernetické obrany České republiky. Za tím účelem se mu v novele zákona o Vojenském zpravodajství umožní používání technických ...

11th Feb 2019