Lone Star State

Přílet

Čekal nás přestup v Houstonu. Přes imigrační šlo vše hladce, následovala bezpečnostní kontrola a nástup do letadla. Člověka až překvapí to texaské horko hned po výstupu z letadla.

Atmosféra

Texasané jsou velmi přátelští a slušní. Místy mi to připomínalo anglii.Jsou hrdí a rádi Vám pomůžou pokud je požádáte.

Strava

Steak, BBQ a mexické jídlo. To jsou základní poznávací znamení místní stravy. Jste v Texasu takže všecho má patřinou velikost. Žádné dětské porce. Samozřejmě nesmím zapomenout na různé druhy omáček. Narazíte zde také na mexickou kuchyni, Mexiko je kousek.

O Texasu

Je obrovský! Kdybych měl najít pár slov o jeho obyvatelích popsal bych je jako přátelské a vstřícné lidi. Určitě jsou to patrioti, nejen co se týče země ale i svého státu. Texas mi obecně přijde hrdý na svou minulost. Na tuto notu taky cílí prodejci automobilů, narazíte na speciální edice jen pro Texas (automobil je samozřejmě větší). Když jsme u aut, bez něj se ve státech (Texasu) neobejdete.

Other Related Posts:

Pima Air & Space Museum

Návštěva na hřbitově, letadel

Letecké muzeum Pima Air & Space Museum chce navštívit každý fanoušek letectví. Možná ještě větší zájem je o nedaleké „pohřebiště” letadel, Boneyard. Nicméně ten je součástí letecké základny Davis-Monthan a návštěvy jsou možné jen v pracovní dny, objednání dopřed...

13th Jan 2018

Titan Missile Museum

Návštěva sila mezikontinentálních raket Titan II

Když už jsme navštívili Tucson naskytla se možnost podívat se do muzea mezikontinentálních raket Titan II. Jedná se silo pro jednu raketu s termonukleární hlavicí. Nejničivější jaká byla kdy instalována, 9 MT (nálož shozená na Hiroshimu měla cca...

13th Jan 2018