Chtěl jsem si vyzkoušet různé koloběžky…

A vyzkoušel jsem jich opravdu hodně. Yedoo, Kostka, Kickbike, Morxes a z elektrických Mamibike.
Zkoušel jsem silniční, trekové, městské ale i vyloženě teréní. Většinou jsem vybíral 26/20, případně 20/20. Sám jezdím na 16/12 a ten rozdíl je obrovský. Další odlišností byla váha a obratnost. Moje koloběžka je poměrně obratná, některé které jsem měl pujčené na tom byly lépe, některé hůře.
Třešinkou byla elektrická koloběžka. Byla suveréně nejtěžší. Nebyla vůbec mrštná, zato jela dost rychle. Což v kombinaci s tím, že se s ní nedá moc dobře manévrovat je docela nebezpečné. Minimálně do města.
Nejlepší pocit jsem měl z koloběžky Yedoo Trexx. Nejde jen o její váhu ale i obratnost a rychlost. Tahle koloběžka to u mě vyhrála. Zvláštní cenu bych udělil kolobce Kickbike FAT MAX, jen pro tu zábavu z jízdy.

Other Related Posts:

Antigenní test ze slin

Je rychlovka

Dostal jsem se k antigennímu testu ze slin. Šťouchání do nosu mě uplně nebaví, chtěl jsem zkusit jak to funguje. V krabičce máte test, nějakou chemii v lahvičce, tyčinku na nabrání odebraného materiálu a nakonec sáček na odplivnutí.

Postup je jednoduchý. Odplivnete si, naberete dost...

8th Jan 2021

Antigenní test

Je stejně nepříjemný jako PCR, ale rychlejší!

Ve chvíli kdy vládá oznámila možnost antigenního testování jsem zarezervoval první možný termín, abych před cestou k rodičům stihnul ještě jeden test. Nakonec jsem absolvoval celkem tři, ten poslední až po novém roce. Každý z nich byl jiný. Pokusím se...

18th Dec 2020