Dostal jsem možnost absolvovat školení SEC504 od SANS.

Zaměřením je určeno pro lidi, kteří zpracovávají incidenty. Dobře poslouží i ostatním, kteří se věnují hlubší analýze, protože pokrývá celé komplexně problém od počátku až do konce. Po šoku z ENSA, jsem očekával hodně materiálů. Nebyla to krabice, ale 5 knih v kroužkové vazbě je docela dost čtení a informací. Protože už mám z části nějaké zkušenosti část kurzu byla opakováním. Pořád ale nacházíte další a další věci, které Vám usnadní práci anebo Vám jinak pomůžou. Kdybych kurz opakoval určitě objevím zase něco uplně nového.

Kurz můžu rozhodně doporučit každému kdo se chce zdokonalit. V praktické části si vyzkouší nespočet technik jak analyzovat problém, jaké podniknout kroky v případě ohrožení anebo jak snadné je ovládnout špatně zabezpečený počítač.

Other Related Posts:

Přednáška o bezpečnosti na Internetu

v mém rodném městě

Tak, jako se Internet mění každým dnem. I bezpečnost na Internetu se musí přizpůsobit. Níže najdete několik odkazů na užitečné zdroje, které se týkají bezpečnosti nebo ochrany soukromí na Internetu.

Aktuální informace z bezpečnosti

Seriál Postřehy z bezpečnosti, vychází ka...

1st Feb 2020

Černé krabičky

By nás měly chránit…

V záhlaví návrhu zákona se píše,

Účelem předloženého návrhu zákona je založit Vojenskému zpravodajství novou působnost spočívající v zabezpečování kybernetické obrany České republiky. Za tím účelem se mu v novele zákona o Vojenském zpravodajství umožní používání technických ...

11th Feb 2019