Zpátky k Vodafone

Už je to víc jak 12 let co jsem přešel z tarifu na tarif firemní, data tehdy nebyla potřeba a neomezené SMS a volání mi stačily. Postupem času byla data potřeba, ale firemní tarif nabízí šílené ceny. Za 300,- 1.5G dat, za stejnou cenu máte v zahraničí neomezené data... tak jsem pátral až jsem našel, mojeretence.cz. Retenční tarify jsou o poznání zajímavější takže za cenu nižší než mám teď budu mít i neomezená data. Má to ale drobný háček, aby si člověk převedl telefon z firemního tarifu u Vodafone, potřebujete administrátorské heslo - které nemám a nikdo mi ho nedokázal říct. Naštěstí se to dá udělat trochu složitěji, ale funkčně. Převést to skrz OKÚ. To si dokážu v Samoobsluze vygenerovat. Poté se telefonní číslo přenese k jinému operátorovi a pak zpátky k Vodafone. Krkolomné? Možná. Účelné? Velmi!

Other Related Posts:

Huawei

Kdo se má bát?

V tomto týdnu vydal Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost varování. [1] Týká se používání zařízení a software společností Huawei a ZTE.

„Používání těchto prostředků představuje bezpečnostní hrozbu" píše se ve varování.

„K vydání tohoto varování nás vedly naše...

18th Dec 2018

iPhone

Jak se přišel k jablečnému telefonu

Dřív bych to považoval za nemožné. Leč se tak stalo, koupil jsem si iPhone. Co mě k tomu vedlo? Aktualizace a zpomalení mého Androidu. Motorola při vydání modelu Moto E 2nd garantovala aktualizaci na následující verzi. Což znamenalo z 5.0 na 5.1, čímž se...

17th Sep 2018