Workshop s Františkem Birmbaumem

Absolvoval jsem další workshop o focení, téma je stále stejné – portrét. Ač by se mohlo zdát, že se pokaždé dozvím to samé není tomu tak. Každý workshop mi dal něco nového. Jsou to drobnosti, z těch právě se skládá výsledný celek.

Na začátku jsme si ujasnili naši motivaci a představy, seznámi se a začali se bavit o tom co jak komu funguje a proč. Následovala praktická část hledání vhodného prostředí. Která je poměrně zásadní pro celkový vzhled fotky. Bez dobrého světla to nejde, směr, intenzita, odrazy,… všechno hraje svou roli. V kombinaci s vhodnou pózou, kompozicí to ve výsledku dá obraz Vašemu záměru.

Workshop můžu určitě doporučit. Vzal jsem si z toho přesně to co jsem potřeboval i něco navíc. Teď to jen využít v praxi a procvičovat to nadále.

Other Related Posts:

Národní muzeum

Světové muzeum

Po letech jsme se rozhodli podívat se do našeho nejslavnějšího muzea, lákala nás hlavně výstava Zázraky evoluce. Když už jsme měli cestu nevynechali jsme ani Czech Press Photo 2021 a ostatní výstavy. Jako minule, když jsme se byli dívat na mumie, nám vstup usnadnily elektronické vst...

12th Feb 2022