Jak jsem se stal uživatelem produktů z Cupertina, z hejtra uživatelem během 6 let

Krom MacBooku už vlastním i iPhone. Cesta to byla dlouhá. Impulzem byla nespokojenost - v jednom případě s Windows, v druhém s Androidem - respektive jeho aktualizacemi. Systém jako takový mi vyhovuje, možná víc než iOS. Co z toho mám?

Unifikovaný systém, telefon a počítač spolu dokáží komunikovat. Mám k dispozici aktualizace, pravidelně. Výrobky Apple jsou krásné, design a jeho čistota nejsou vůbec nadsazené. Dobře se na to dívá a dobře se to používá. Ano, občas přijdou s poměrně nelogickými kroky (chybějící jack na telefonech, málo usb portů). Zároveň, ale inženýři dokázali dostat výkon do poměrně malého obalu - nepotřebuju sebou tahat 15" notebook nebo 6" telefon.

Když to shrnu tak to byl postupný vývoj. Jsem spokojeným uživatelem. Hodiny v plánu nemám, ale tablet - pardon, iPad - si nejspíš koupím.

Other Related Posts:

iPhone

Jak se přišel k jablečnému telefonu

Dřív bych to považoval za nemožné. Leč se tak stalo, koupil jsem si iPhone. Co mě k tomu vedlo? Aktualizace a zpomalení mého Androidu. Motorola při vydání modelu Moto E 2nd garantovala aktualizaci na následující verzi. Což znamenalo z 5.0 na 5.1, čímž se...

17th Sep 2018

Apple Pay

I Česká republika se dočkala…

Docela jsem se na 19. únor těšil, byl jsem zvědavý jak to funguje. Nelenil jsem a ráno čekal co bude. Nějakou magií se zpřístupnila možnost do peněženky (Wallet) přidat platební kartu. Namířil jsem tedy na Mastercard a čekal, bohužel Česká spořitelna v tu chvíli...

19th Feb 2019