zápisky z pobytu pro klienty PCF

D-1 Balím si věci, je toho opravdu hodně… A to mi ještě chybí odrazná deska, na kterou už nebyly finance. Dodělal jsem šifrovačku a přichystal si další věci, které budu potřebovat.

D0 Je neděle a my balíme. Pojedeme dvakrát, auto je plné pomůcek a techniky. Pobyt začíná večeří, teď je 11:00. Den bude ještě dlouhý… Byl, spát jsem šel před půlnocí.

D1 Ještě před rozcvičkou jsme chtěl zavěsit do koše… obroučka klouzala a já se rozmázl o trávu a obrubník. Odnesl to odřený kotník a trošku zašpiněné Rejoicy. Zatím je pod mrakem… snad se to roztrhá. Neroztrhalo, kapkalo celý den. Večer jsme se dobře pobavili u Activity2 a půlnočním koupání šli spát.

D2 Ráno bylo zvláštní, svítilo sluníčko. Konečně jsem mohl vytáhnout foťák a udělat pár snímků. Přes den párkrát sprchlo, ale nebylo to už takové jako předchozí den. Večerní program byl ve znamení petangue a focení.

D3 I když jsme měli volno nemohli jsme ho strávit ideálně díky dece, kterou vytvořily mraky. I přes nastudování metodiky hodu oštěpem, se pořád peru s technikou… Večer jsme se dost nasmáli u dýmky při focení „kroužků“.

D4 Dnešní rozcvička začínala s dost malou účastí… I přes přednášku, která se konala od 9:30 jsme na kurzu měl více než polovinu účastníků. Den jsme zakončili koupáním ve 3:00

D5 Dnešní rozcvička začínala s ještě menší účastí… celý den se počasí moc netvářilo… i přes to se nám podařilo rozdělat oheň a udělat táborák. Stejně jako předchozí den jsme šli do bazénu, tentokrát asi v 1:00 jen s tím rozdílem, že plavky nebylo třeba :-)

D6 Dnes již bez rozcvičky, proběhlo ukončení kurzů a společná fotografie. Musíme si předchystat věci k balení… K večeru jsme si do Brna dovezli část věcí a směle jsme naplánovali, že další den všechno dáme do auta najednou. Večer jsme šli se všemi sednout do nedaleké hospody, cesta z ní je vždy zajímavá vzhledem k tomu, že je třeba vyjít/vyjet prudký kopec. Někteří se táhli za elektrickým vozíkem a z vlastní zkušenosti můžu říct, že to je celkem frkot.

D7 Žádná rozcvička nás nečekala, jen hledání věcí a skládání do auta. Odjížděli jsme jako poslední. Přetím se mi ještě povedlo se opět rozmáznout, když prsty mé pravé ruky neudržely mé tělo na obroučce. A tím končí mé zápisky z pobytu na Březejci 2011

Other Related Posts: