Nečekejte odbornou kritiku

Byl jsem na ten film zvědavý. Dark Knight nasadil, podle mě, laťku poměrně vysoko… a to co jsem viděl mě překvapilo, negativně. Až na úplném konci mi to došlo, byl to trailer! Dvě a půl hodiny dlouhý, nezáživný trailer k Justice League. Mezitím jsem ale dost trpěl. V prvé řadě jde spíš o Supermana, místo Batmana tak mohl být jakýkoli jiný… trouba. Nebojím se to napsat, protože tohle nebyl Batman. Měl daleko k tomu jako ho známe jako postavu z Dark Knight. Dějová linka se nejspíš ztratila, přesněji řečeno ona tam nikdy nebyla stejně jako humor. Kritika chválí politický přesah ale když Vás film nevtáhne… Filmu vytákají, že byl temný. Buď se u nás v kině svítilo nebo mi to nepřišlo. Ani když měl Batman noční můru a … No, ani jsem se nelekl. Hudba byla ze Supermana ale nevtáhla mě do děje s vyjímkou jedné skladby. Zklamalo to.

P.S. Na Wonder Woman se podívat půjdu.

Other Related Posts:

Endgame

Závěr Avengers je tady!

Aniž bych chtěl prozradit děj… film klidně mohl mít 20 minut. Jako fakt, všechno šlo podle plánu (Thor možná trochu víc jedná než myslí, ale budiž - bylo to vtipné)
Jenže je potřeba udělat zápletku, použít spoustu efektů a tak vůbec udržet diváka další dvě a půl hodi...

26th Apr 2019

Dunkirk

Očekávaný film Christophera Nolana o evakuaci (spojeneckých) vojsk z Dunkirku do Británie v roce 1940 vzbudil můj zájem.

Nolan...

4th Aug 2017 - ondra