Jaká jsou bezdrátové sluchátka

Dostaly se mi do rukou (uší) bezdrátové sluchátka druhé generace od Apple, AirPods. Sice nemají certifikaci IP4X a všechny ty další vychytávky nicméně mi v uchu sedí líp než verze Pro.

Velmi příjemně mě překvapil dosah, můžu chodit po celém bytě a bez výpadku poslouchám. Problém nastává jen u MacBooku Pro (mám zavřený display, kvůli dokovací stanici), tam je to jen pár metrů (pokud se nepletu anténa je v rámu displaye).

Bohužel musím mít vyšší hlasitost než jsem zvyklý, předpokládám, že je to dané impedancí sluchátek. U drátových jsem byl zvyklý na minimální úroveň, teď mám o 2–3 více.

Hlasová asistence („Hey Siri“) mi až teď dává smysl. Ve chvíli kdy vařím a nepamatuju si recept. Mám špinavé ruce a chci přepnout skladbu, někomu zavolat protože něco nevím… Protože chci vědět jaké bude odpoledne/večer počasí.

Nošení je příjemné, člověk si na ně poměrně rychle zvykne. Problém nastává, když máte respirátor (delší dobu). Tlak se nevyrovná a nošení není vůbec příjemné.

Other Related Posts:

Černé krabičky

By nás měly chránit…

V záhlaví návrhu zákona se píše,

Účelem předloženého návrhu zákona je založit Vojenskému zpravodajství novou působnost spočívající v zabezpečování kybernetické obrany České republiky. Za tím účelem se mu v novele zákona o Vojenském zpravodajství umožní používání technických ...

11th Feb 2019

Bezdrátová klávesnice a myš

Pro dva počítače zároveň

Potřeboval jsem vyřešit zapeklitý problém, mám dva počátače - vlastně tři - ale ty dva jsou pracovní a potřebuju na nich pracovat, pohodlně. Defacto stejný problém jsme svého času řešili v úřadu. Kde člověk disponoval třemi stroji a každý z nich byl určený pro něco jinéh...

30th Apr 2021