Nejen Petřín má takové.

V Brně ho najdete v OC Letmo, ve třetím patře. Poučky o tom jak se má člověk dívat na zem a bude to brnkačka vzaly hodně rychle za své. Respektive po prvním sejití z cesty… a uvěznění ve slepé uličce. Podlaha není litá nebo kobercová. Má tvar trojúhelníků a orientace je takřka nemožná. Vše dokresluje osvětlení, které se v jistých intervalech rozsvěcuje a zhasíná. Nakonec se jistě doberete, po několikerém bloudění a doteku se zrcadlem (mimochodem rukavice jsou povinné). Třešinkou na dortu je druhý sál – křišťálový. Zde jsou k mání navíc také skleněné tabule. Navigace je ještě složitější. Vidíte dál, myslíte si, že můžete jít, protože jít dál dává smysl… a ono ne. Následuje setkání Vašeho čela se sklem. Je to zábava, sice jen na chvíli… ale užil jsem si to moc!

Other Related Posts:

Pilotem na zkoušku

Pilotem na zkoušku

Jak jsem pilotoval Cessnu

Dostal jsem možnost pilotovat Cessnu. Byl to relativně krátký let, 20 minut, nad Brnem - přehradou - hradem Veveří - centrum Brna a zpět na letiště.
Byl jsme docela nervózní, přece jen je to malé letadlo. Není to Boeing nebo Airbus. Právě proto mě překvapilo, jak kl...

28th Apr 2019