Dva doporučené dopisy a jedno číslo zásilky

Do schránky mi přišelo oznámení o nezastižení adresáta. Jednalo se o číslo zásilky RR712292897CZ. S tímto oznámením jsem si na poště vyzvedl doporučený dopis. Ještě doma jsem se díval co mi kdo posílá. Sledování zásilky říkalo, že je to z Prahy. Nic jsem nečekal. Když jsem zásilku přebral zjistil jsem, že je z mé bývalé práce. Proč by ji posílali z Prahy?!

Odpověď jsem dostal o pár dní později. Nové oznámení o nezastižení adresáta, stejné číslo! To mi přišlo hodně divné. Na poštu jsem šel s tím, že je potrápím. Paní hledala v systému a nenašla. Byla poctivá, šla dozadu a hledala… nenašla a tak šla hledat mezi reklamace. A tam našla! Zásilku s číslem RR712292897CZ!

Ta první, RR948360271CZ, nebyla oznámena adresátovi. To, že mi ji vydali na poště k oznámení, které patřilo k jinému dopisu je zajímavé. V té době, už obě zásilky byly na poště. Co je zajímavější, je skutečnost, že je zásilka RR948360271CZ byla na hraně doby uložení.

Nevím kde se stala chyba, že se ke mě nedostalo jedno oznámení a že mi byly vydány dvě zásilky na jedno oznámení. V konečném důsledku je to jedno. Dopisy mám, oba.

Other Related Posts: