Pfitzer BINARY LOADING

Nezkracoval jsem si termín i když byla ta možnost. Papír jsem měl vyplněný z minula a v podstatě jsem šel, až jsem došel k doktorovi. Probrali jsme jestli jsem měl nějakou reakci a poslal mě dál. Paradoxně jsem nejvíc času čekal než dostanu injekci. Za chvíli jsem ji měl a pak už jen obligátní čekání jestli mi nebude špatně a bylo to.

V noci mi bylo dost špatně. Soustavná bolest hlavy, slabost, nic moc jsem nemohl jíst. Za celý den jsem toho moc nesnědl. Po 24 hodinách to odeznělo, jako mávnutím kouzelného proutku.

Jsem proto zvědavý, kolik budu mít protilátek. Chystám se totiž na darování krve, FNUSA nabízí možnost, že dárcům zjistí hladinu protilátek zdarma v rámci odběru.

Other Related Posts:

Stage 1

System Exploiting

Bral jsem první volný termín, který byl k dispozici. Dorazil jsem včas, i tak už tam byla docela fronta, která se však rychle zkracovala. Všude plno dobrovolníků, kteří navigovali co a jak. Vyplnit Prohlášení, změřit teplotu, ověřit na seznamu a dostat číslo se dá za pár minut. N...

3rd Jun 2021

Booster

Moderna

Jako všichni ostatní jsem i já čekal, kdy se dostanu možnost naočkovat boosterem. Protože jsem byl mezi prvními, dostal jsem se do zapeklité situace. Pět měsíců od očkování uplynulo v polovině prosince. Nicméně technicky mi to nikdo nedá dřív než po šesti... to se, naštěstí, změnilo a 27.1...

30th Dec 2021