Změnily nastavení

Aktualizoval jsem na nejnovější verzi iOS. Proklikal jsme si celý systém co je nového, kde mě jaká aplikace chce sledovat až jsem se dostal k podcastům. Nevím kde udělali vývojáři chybu, ale aktualizace mi změnila nastavení. A to poměrně radikálně, stahovala všechny podcasty. Ne jednu (poslední) episodu, jak to bylo dřív - pokud jste to měli aktivní. Všechny. Všech odebíraných podcastů. FTW?!

IMG_1018

IMG_1039

Takže musíte do nastavení, kde je zakopaný pes. Stačí když zrušíte volbu automaticky stahovat pokud odebíráte nějaký podcast. Mezitím se vám toho stáhne spousta, takže zpět do stažených a tam položku po položce mažete. Nově je tam potvrzení... nemůžete prostě táhnout prstem doleva a podcast se smaže. Potáhnete a pak potvrdíte. Zábava na dlouhé večery, pokud si toho nevšimnete včas.

Přesně tohle je ten typ změn, proč jsme si v prváku na vysoké říkal, že Apple nikdy. A už je to tady zase... Zlaté pravidlo v IT říká, že co funguje na to se nešahá! Doufám, že jim to Cupertinu taky říkali.

Other Related Posts:

Chytrá termohlavice

Chytrá termohlavice

Netatmo

Přišel podzim, potřeba topení začala být aktuální. Jaké bylo naše překvapení, když jsem zjistili, že si to dělá co chce. Je to způsobené tím, jak je u nás v době topení uděláno. Nicméně i tak není příjemné ráno čekat než se všechno ohřeje na požadovanou teplotu. Opačně, je zase zbytečné př...

22nd Oct 2021

Zoom

Všichni teď blázní a zakazují ho... proč?

Špatná pověst

Jako všechny aplikace (Webex, Skype,...) i Zoom obsahuje chyby, které se teď snaží co nejrychleji opravit, viz. plán uveřejněný na jejich blogu.

Sdílení dat s FB

Tento problém již byl vyřešen a týkal se jen uživatelů s iOS (Apple iPhone...

30th Apr 2020