Dell s Power Delivery

Stala se nemilá věc, přestal mi fungovat hub (VersaQ). Nefungovalo Power Delivery, USB, HDMI... prostě nic. Problém je v elektronice. Začal jsem přemýšlet jak z toho ven. O monitoru jsem uvažoval protože FullHD je neurazí, ale v dnešní době je to málo. Potřeboval jsem vyřešit problém s připojením počítače a začal jsem hledat. Samozřejmě, že existují monitory s funkcí hub. Připojíte laptop jedním USB-C, které ho napájí (až 90W), dokáže taky přenést obraz (Display Port Alternate Mode). Což je přesně to co jsem hledal. Pak už to bylo jen o tom, co vybrat.

Monitory Dell jsou známé tím, že z továrny mají dobře zkalibrované barvy a pokud nabízí i funkci hub, bude to dobrá volba. Rozhodoval jsem se mezi dvěma rozlišeními 2K a 4K. Cenový rozdíl byl 500 Kč. Takže volba byla jasná, 4K! Vybral jsem Dell P2723QE.

Instalace byla easy, vytáhnout, povolit šrouby, nasadit na rameno, dotáhnout a zapojit. Celé mi to trvalo asi tak 30 sekund. Obraz je skvělý, vše funguje jak má.

Other Related Posts:

Černé krabičky

By nás měly chránit…

V záhlaví návrhu zákona se píše,

Účelem předloženého návrhu zákona je založit Vojenskému zpravodajství novou působnost spočívající v zabezpečování kybernetické obrany České republiky. Za tím účelem se mu v novele zákona o Vojenském zpravodajství umožní používání technických ...

11th Feb 2019

USB-C

Jeden konektor, mnoho starostí

To, na co jsem narazil se týká MacBook Pro 2018, 15" a redukce USB-C Digital AV Multiport Adapter (MJ1K2AM)

Přes redukci jsem notebook napájel (USB-C) a zároveň jsem měl v USB-A externí disk (WD Elements 1TB). Takový propad výkonu při práci s fotkami jsem...

7th Jul 2019