v Brně je snažší než na Valašsku. Proč?

Poptávka – Pracovní pozice relevantní k mému vzdělání, znalostem a schopnostem jsou v poměru 20:1. Setkal jsem se z rozličným jednáním, od bleskurychlé odpovědi na e-mail v řádu desítek minut až po naprostou ignoraci. Nutno dodat, že poté co jsem kontaktoval HR oddělení, mi bylo sděleno, že se žádostmi budou zabývat… od té doby se neozvali. Konkurence (kandidáti na stejnou pozici) chodila na pohovory také všelijak oblékaná. Nejvíc převažoval neformální styl. Nejvíc mě dostal kluk v kraťasech, vytahaném tričku s vytáhlýma ponožkama. Člověk si aspoň před státnicemi procvičil ústní část. Někde se ptali na dost podrobné věci.

P.S. na první nabídku jsem nepřistoupil…

Other Related Posts:

Moje daně

Moje daně

Zkušenosti s novým daňovým portálem

I když je pandemie daně je potřeba platit. Už před časem jsem si zřídil daňovou informační schránku (DIS+) na portálu Moje daně. Přihlášení je na dnešní dobu obvyklé (NIA, Datová schránka a údaje poskytnuté Finanční správou). Portál je co se týče vzhledu moder...

30th Mar 2021

Locked Shields 2019

Další ročník a nové výzvy

Jako každý rok i tento jsem se účastnil kybernetického cvičení Locked Shields. Letošní rok se tým starající se o detekci Red Teamu rozšířil dvojnásobně, jestli to dvojnásobně zvýšilo šanci na eliminaci Red Teamu (útočníků) se dopředu těžko posuzuje.
Přípravnou fázi jsm...

12th Apr 2019