Jak si otevřít ...

Stejně jako kolegové i já mám tuhle super věcičku na hraní. Na hraní... je nespočet věcí ke kterým půjde využít. První z nich je kopírování karet respektive tokenů sloužících ke vstupu. Loni jsem potřeboval udělat kopii tokenů a kopie nefungovala, nic se nestalo když jsem ho přiložil. Když jsem si to vyčetl do Flipper Zero a emuloval, ozvalo se píp a dveře se otevřely. Takže token je evidentně nějaký vadný. Musím najít jiný a funkční.
Pak tu máme spoustu dalších chytrých karet... už jsem si vyzkoušel NFC a chystám se na bruteforce RFID.

Láká mě WiFi, protože si pamatuju dobu, kdy to na laptopu trvalo... tak to chci porovnat. BT zkoušet nebudu, abych nijak nepoškodil bezdrátový sensor hladiny inzulínu. Je mi totiž jasné, že na tohle při výrobě nikdo nemyslel... a riskovat to nebudu.

Other Related Posts:

Black Hat Europe

Jaká byla nejslavnější hackerská konference?

Jedním slovem skvělá! Zajímavé témata, počínaje exploity (POS, iOS Jailbreak) až po přehledové prezentace (C2 Matrix, Aktivity Severní Korey).

Moc zajímavá byla prezentace ovládnání hlasových asistentů světlem. Už nějakou dobu se o tomhle ví, výrobci...

11th Dec 2020

Kompromitace webu

Přišel mi e-mail...

Stálo v něm následující,

Dear support portal user,

as you may have noticed, our portal has been unavailable. We identified an unknown party's attempt to breach the Flowmon's support portal yesterday. As a part of the internal security process, we took the portal offline.

W...

1st Feb 2019