Cesta k protinožcům

Přílet

Cesta do Austrálie trvá… dlouho. A když tohle vydržíte čeká Vás skvělý zážitek. Pro začátek musíte podstoupit imigrační **proceduru jejíž součástí je i kontrola toho co si dovážíte. Včetně toho co si vezete na podrážkách. Pokud by jste tam měli bahno umyjou Vám boty**.

Atmosféra

Jedním slovem skvělá! Australani jsou slušní a milí jako Angličané a mají vyřídilku Američanů. Vše dokresluje zdejší klima, které je i v listopadu dost teplé.

Fauna/Flora

Procházka eucalyptovým lesem je zážitek. Stejně jako když potkáte klokana, koalu a jsou od Vás opravdu blízko. Člověk však musí mít na paměti, že Austrále je kontinent kde se nechází plno jedovatých hadů, pavouků a není radno zapomínat na krokodýly.

Other Related Posts:

Příspěvek ve sborníku

S prezentací

Dostal jsem možnost prezentovat na konferenci IS2 na téma Ransomware. Nebylo to jen o prezentaci, součástí byl i příspěvek ve sborníku. To byla novinka, nikdy jsem nic takové nepsal. Je to taková seminární práce, která doplňuje prezentaci.

Nakonec jsem prezentaci pojmenoval Jste př...

17th Aug 2021

Black Hat Europe

Jaká byla nejslavnější hackerská konference?

Jedním slovem skvělá! Zajímavé témata, počínaje exploity (POS, iOS Jailbreak) až po přehledové prezentace (C2 Matrix, Aktivity Severní Korey).

Moc zajímavá byla prezentace ovládnání hlasových asistentů světlem. Už nějakou dobu se o tomhle ví, výrobci...

11th Dec 2020