Chytré hodinky

O chytrých hodinkách jsem přemýšlel dlouho. Chtěl jsem vědět jak rychle běžím, jaké mám tempo. Kolik udělám za den kroků,... no a taky bych rád vědět kolik jsem uplaval a tak dál.Tak jsem hledal až jsem našel. Garmin Instinct Tactical. Proč zrovna ty?

Dokáží pracovat s GPS, GALIELO i GLONASS, mají 3-osý kompas, barometrický výškoměr a akcelerometr. Konstrukce splňuje vojenskou normu (MIL-STD-810G) pro zvýšenou odolnost proti vysokým a nízkým teplotám, nárazům a vibracím, vodě a vlhkosti. Jsou vodotěsné do 10 ATM, takže plavání není problém. Jsou kompatibilní s nočním viděním a umožňují vypnout všechny bezdrátové funkce (stealth mód). Podporují formát souřadnic MGRS.

Pocitově jsou hodinky daleko větší než klasické PRIMky. Nicméně jsou lehčí. Užitečné jsou notifikace z telefonu, pokud vám někdo volá. Zajímavou funkcí je sledování spánku. Nicméně hlavní funkce sledování aktivit - běh, tůra, cvičení jsou přesně takové jaké bych očekával. Uvidíme jaké budou při navigaci v terénu.

Zatím jsem moc spokojený.

Other Related Posts:

Plavání s hodinkama

V moři

Moje Garminy (Instinct Tactical) umí trasovat plavání v moři s pomocí GPS (volitelně GPS+GLONASS/GALILEO). Vybral jsem plavání v otevřené vodě, počkal na signál z družice a skočil do vody. Když jsem si dostatečně zaplaval vylezl jsem, kouknu na hodinky a vidím nulu.

Koukal jsem překvapeně...

15th Aug 2021

2021

Shrnutí roku 2021

Které stěžejní momenty se letos udály?

OS: Windows 10, bohužel v práci nemám na výběr a trpím s Windows.

HW: hodinky, Garmin Instinct Tactical - GPS/GALILEO i GLONASS, umí MGRS - co víc si přát.

Podcast: Kecy a politika, glosy Petrose Michopulose a Bohumila Pečínky js...

31st Dec 2021