jsou zlo!

Nedávno jsem četl, že se banky pomocí bankovních poplatků snaží klienty naučit používat internetové bankovnictví. Osobně ani nic jiného nepoužívám a do banky jdu jen ukázat ISIC spolu s potvrzením o studiu, aby mi připsali 200,- Kč a dál mi fungoval studentský účet. Teď jsem ale byl nucen banku navštívit. Potřeboval jsme povolit, aby má platební karta mohla platit i zboží z Internetu. Ač jsem hledal jak jsem hledal nic takového jsem v Servisu24 nenašel. Dokonce ani po té, co mi to paní za přepážkou nastavila, nikde nevidím položku na změnu onoho limitu. Nejlepší na tom je, že mě tahle sranda stála 30,- Kdybych si to mohl vykliknout tak to udělám, ale nemám možnost. K čemu, že ten internet banking je?

Other Related Posts:

Přednáška o bezpečnosti na Internetu

v mém rodném městě

Tak, jako se Internet mění každým dnem. I bezpečnost na Internetu se musí přizpůsobit. Níže najdete několik odkazů na užitečné zdroje, které se týkají bezpečnosti nebo ochrany soukromí na Internetu.

Aktuální informace z bezpečnosti

Seriál Postřehy z bezpečnosti, vychází ka...

1st Feb 2020

Ubiquiti UniFi Dream Machine

Aneb sbohem Turrisi

Vzhledem k tomu, že se blíží termín on-line výuky rozhodl jsem se pro dlouho odkládanou věc a to reset routeru Turris do továrního nastavení. Proč? Inu, po jedné aktualizaci jsem se nemohl router spravovat přes UI. Pořád jsem viděl Bad gateway. Po restartu, nekonečných aktu...

8th Apr 2020